Je bedrijfsverhaal vertellen is meer dan vertellen wie jij bent. Vaak blijft de inhoud oppervlakkig bij brandingvideo’s. Diepgang, gelaagdheid en het unieke karakter van jouw merk maken het verschil of iemand blijft kijken of niet. Een goede brandmovie is daarin de ideale oplossing. Van stijl, kleur, beeldtaal, muziek, snelheid tot voiceover: je kan alles bepalen. 

Storytelling zegt alles in een bedrijf. Het is de manier waarop een (potentiële) klant in het verhaal gezogen wordt. Bij elk merk is er wel een manier om storytelling toe te passen in de marketing. We helpen je graag om het verhaal van je bedrijf te vertellen. Een brandmovie is daarbij een uitgelezen middel. 

Bij PPCRN maken we technisch goede videoproducties. We leveren producties die fris zijn, meegaan met de tijd en gemaakt worden vanuit jouw verhaal en merkwaarde. We maken ze met onze Cut The Crap mentaliteit. Duidelijker kan haast niet. 

Durf op te vallen en je uit te spreken. Een goede brandfilm kost tijd en geld, daarom zorgen wij dat jouw film tijdloos is. Wil jij jouw merkverhaal vertellen met een brandmovie? Neem dan contact met ons op.