PPCRN = Video content & Live registraties

Bij PPCRN snappen we dat de combinatie van strategie, plaatsing en technologie integraal verbonden zijn aan de productie, dit is waarom we altijd kijken naar de ultieme combinatie tussen het doel en de inzet. Door alle in-house expertise kunnen we dan ook elk facet van onze diensten aanbieden zodat er gewerkt wordt vanuit een one-stop-shop principe. Wij noemen ons daarom de specialist in video Content & Live registraties, ideaal voor online en hybride inzet.

Je campagne, je socials en de output van je contentkalender, alles schreeuwt om smaakmakende content. En dat is precies wat we bij PPCRN voor en met jou produceren. Of het nu gaat om het periodiek produceren van video. De waarborging van je middelen voor je merkstrategie. Op zichzelf staande content producties voor je socials of professionele commercials. PPCRN adviseert, creëert en produceert.

Werkwijze PPCRN

Sta jij te springen om je videocontent naar een nieuw level te tillen, wil je een kritisch oog op je marketingvideo of moet je nog helemaal from scratch beginnen? Dan hebben we een match! Bij PPCRN vinden we het geweldig om samen met jou aan een video te werken die potentie heeft om viral te gaan. Video’s worden nu eenmaal 1200% meer gedeeld dan links en tekst gecombineerd. Ben je klaar om het verschil te maken in jouw branche?

Strategie

We vertellen je graag hoe we te werk gaan. We starten met een strategie, want een goede video moet natuurlijk veel impact maken. Vooraf brengen we met jou in kaart wat de potentiële doelgroep is, wat je wil vertellen en in welke vorm we dat gaan gieten. Ook is het van belang om helder te krijgen op welke platforms we de video gaan inzetten. 

Had je zelf al een mogelijke strategie op papier gezet? Fantastisch: we helpen jou deze vertalen naar ijzersterke content. Heb je nog geen idee, dan is dat ook geen probleem. We ontwikkelen speciaal voor jou een goede videostrategie.

Concept

Is de strategie eenmaal helder, dan zetten we dit om naar een knallend script. Hiervoor hebben we enthousiaste creatieve geesten achter de hand met gecombineerd meer dan 60 jaar aan ervaring, in zowel traditionele als nieuwe media. Heb jij het concept al grotendeels doordacht? Wij maken het samen met jou concreet tot een droomconcept.

Creatie

Yes! Dit is ons favoriete deel: het creatieproces. Een belangrijk moment, maar je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beheersen de fijne kneepjes van het vak, want we werken alleen maar samen met de beste bureaus. We willen onze opdrachtgevers – jij dus – nu eenmaal verrassen met de beste content. Zowel het voorbereidende werk als de uiteindelijke uitvoering doen we op ons kantoor in Mijdrecht. Dat zorgt voor korte lijnen en versnelt het productieproces, zónder dat de kwaliteit van de video in gevaar komt.

Distributie

En dan nu de leukste stap: de distributie. Bij elk platform hoort weer een ander geschikt format. Gelukkig hoef jij daar je hoofd niet over te breken, want bij PPCRN nemen we dat graag van je over. Van video’s voor YouTube en Vimeo tot content voor social platforms als Facebook, Instagram en Snapchat: laat het maar aan ons over om de content in de juiste codes en afmetingen te gieten. 

Naast deze online platformen hebben we ook ervaring met het aanleveren van video’s bij de zenders van NPO, RTL, Talpa TV en BrandDeli. Last but zeker not least hebben bioscoopreclames in DCP in 5.1 ook geen geheimen meer voor ons.

Portfolio

Ons team

Joost Berk

Joost Berk
-
Chief technical

PPCRN-Hannah-Syrethh-Loyals-Gropu

Hannah Syrett
-
Projectmanager

Niels Huijgens Tukker

Niels Huijgens Tukker
-
Chief

PPCRN-Robin-de-Muinck-Loyals-Group

Robin de Muinck
-
Content producer

Tim Lokhorst

Tim Lokhorst
-
Video Strateeg - Creative

Valentijn Putker

Valentijn Putker
-
Digital Marketeer

Wesley Blume

Wesley Blume
-
Salesmanager

Ronald-Jan de Bruin

Ronald Jan de Bruin
-
Digital Marketeer