Bedrijfsvideo | Brandvideo

Twee type video's voor merkversterking en vertrouwen.

Beide video’s zijn krachtige hulpmiddelen om een merk of bedrijf te promoten maar ze dienen verschillende doeleinden en richten op verschillende manieren zich tot de doelgroep.

Bedrijfsvideo

  • Doel: Het primaire doel van een bedrijfsvideo is om informatief te zijn. Het geeft een overzicht van wat een bedrijf doet, zijn producten en/of diensten en de mensen erachter.
  • Inhoud: Deze video’s bevatten vaak rondleidingen door het bedrijfspand, interviews met medewerkers, producten of diensten in actie en informatie over de bedrijfscultuur.
  • Impact: Ze zijn gemaakt om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij de doelgroep. Ze helpen het publiek om het bedrijf beter te begrijpen en wat het aanbiedt.

Brandvideo

  • Doel: Brandvideo’s richten zich meer op het vertellen van een verhaal en het overbrengen van de waarden en de persoonlijkheid van het merk.
  • Inhoud: Deze video’s zijn vaak creatiever en artistieker. Ze kunnen gebruik maken van verhalende technieken, metaforen, en krachtige visuele elementen om een emotionele band met de kijker te creΓ«ren.
  • Impact: Brandvideo’s zijn gericht op het opbouwen van een emotionele connectie met het publiek. Ze onderscheiden een merk van de concurrentie en kunnen helpen om merkloyaliteit te stimuleren.

Beide soorten video’s hebben als uiteindelijk doel het versterken van de online aanwezigheid van een bedrijf of merk en het verbeteren van het merkimago.

Ze zijn ontworpen om boeiend en informatief te zijn voor het publiek waardoor ze het merk beter begrijpen of een emotionele connectie ermee voelen, wat kan leiden tot inspiratie en actie.

Onze projecten in beeld

youtube-video-thumbnail
youtube-video-thumbnail
youtube-video-thumbnail