Van strategie tot pakkende videoproducties, live- en eventregistraties, wij zijn er om jouw boodschap kracht bij te zetten. Hier vind je een overzicht van de diensten die wij jou aanbieden.

Videoproductie

Versterk je boodschap met professionele videoproductie. Wij maken jouw boodschap onvergetelijk met visuele content. Staat jouw smaak er niet tussen? Dan kijken we graag welk type video het beste aansluit.

Live- en eventregistratie

Wij bieden live- en eventregistraties voor evenementen van elke omvang. Met onze multi-camera regie leggen we de sfeer en emotie vast met diverse camerahoeken en close-ups van artiesten, sprekers en het publiek. De opnames kunnen worden bewerkt tot samenvattingen of hoogtepunten voor promotie, archivering en toekomstig gebruik.

Videostrategie

Bij het maken van een video is het cruciaal om te bedenken wat je wilt bereiken, waar je de video wilt delen en met wie. Je begint met het opstellen van een videostrategie omdat dit de basis vormt voor een effectieve video. Het helpt je om duidelijke doelen te stellen en de juiste boodschap aan de juiste mensen over te brengen.

onze-diensten

Dit is onze werkwijze.

Strategie

Een goede video moet natuurlijk veel impact maken. Vooraf brengen we met jou in kaart wat de potentiële doelgroep is, wat je wil vertellen en in welke vorm we dat gaan gieten. Ook is het van belang om helder te krijgen op welke platforms we de video gaan inzetten. Had je zelf al een mogelijke strategie op papier gezet? Fantastisch: we helpen jou deze vertalen naar ijzersterke content!

Concept

Zodra de strategie duidelijk is, gaan we over tot het creëren van een indrukwekkend script. We hebben gepassioneerde creatieve professionals met ruime ervaring in zowel traditionele als nieuwe media die enthousiast zijn om hieraan te werken. Als jij al een basisconcept in gedachten hebt, werken we samen met jou om het om te zetten naar een concreet en ambitieus idee. Onze creatieve geesten zijn net als popcorn, ze worden enthousiast en knallen van ideeën wanneer ze aan de slag gaan!

Creatie

Yes! Dit is ons favoriete deel: het creatieproces. Een belangrijk moment, maar je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beheersen de fijne kneepjes van het vak! We willen onze opdrachtgevers – jij dus – nu eenmaal verrassen met de beste content. Zowel het voorbereidende werk als de uiteindelijke uitvoering doen we op ons kantoor in Mijdrecht. Dat zorgt voor korte lijnen en versnelt het productieproces, zónder dat de kwaliteit van de video in gevaar komt.

Eindproduct

Dit is waar we het allemaal voor doen; het eindproduct! We leveren onze video's op in de hoogste kwaliteit, inclusief alle noodzakelijke bewerkingen zoals kleurcorrectie en audio-optimalisatie.

Distributie

En dan nu de leukste stap: de distributie. Bij elk platform hoort weer een ander geschikt format en daar is van tevoren goed over nagedacht. Van video’s voor YouTube en Vimeo tot content voor social platforms als Facebook, Instagram en Snapchat: laat het maar aan ons over om de content in de juiste codes en afmetingen te gieten.

Naast deze online platformen hebben we ook ervaring met het aanleveren van video’s bij de zenders van NPO, RTL, Talpa TV en BrandDeli. Last but zeker not least hebben bioscoopreclames in DCP in 5.1 ook geen geheimen meer voor ons.