Van pakkende videoproducties tot live- en eventregistraties en doelgerichte videomarketing, wij zijn er om jouw boodschap kracht bij te zetten. Hier vind je een overzicht van de diensten die PPCRN aanbiedt. Staat jouw smaak er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Videoproductie

Een videoproductie is eigenlijk gewoon het maken van een video van begin tot eind en bij PPCRN hebben we veel verschillende smaken videoproducties. Van concept, tot het schrijven van het script, het filmen en editen van de beelden, het toevoegen van geluid en muziek, om uiteindelijk een volledig afgewerkte video op te leveren. Alles komt voorbij bij het maken van een videoproductie.

Live- en eventregistratie

Een live- en eventregistratie is een opname van een live-evenement, gestreamd of opgenomen voor later gebruik. PPCRN biedt dit aan voor kleine tot grote evenementen en maakt gebruik van een multi-camera regie. Hiermee kunnen we de sfeer en emotie vastleggen door middel van  verschillende camerahoeken en close-ups van artiesten, sprekers en het publiek. Dit geeft een levensechte ervaring van het evenement. De opnames kunnen worden bewerkt tot een samenvatting of hoogtepunten van het evenement en worden gebruikt voor promotie, archivering en toekomstig gebruik.

Videomarketing

Het is belangrijk dat je goed nadenkt over wat je doel is van je video en waar deze gedeeld gaat worden. Daarom is video marketing een belangrijk onderdeel van het maken van een video. Videomarketing bestaat eigenlijk uit twee belangrijke onderdelen: strategie en marketing. De strategie omvat het bepalen van doelstellingen, doelgroep en boodschap, terwijl de marketing zich richt op het verspreiden en promoten van de video om de doelgroep te bereiken. Een succesvolle videomarketing campagne kan leiden tot hogere betrokkenheid, verkeer naar de website/webshop, conversies en een verbeterde merkreputatie.

onze-diensten

Dit is onze werkwijze.

Strategie

Een goede video moet natuurlijk veel impact maken. Vooraf brengen we met jou in kaart wat de potentiële doelgroep is, wat je wil vertellen en in welke vorm we dat gaan gieten. Ook is het van belang om helder te krijgen op welke platforms we de video gaan inzetten. Had je zelf al een mogelijke strategie op papier gezet? Fantastisch: we helpen jou deze vertalen naar ijzersterke content!

Concept

Zodra de strategie duidelijk is, gaan we over tot het creëren van een indrukwekkend script. We hebben gepassioneerde creatieve professionals met ruime ervaring in zowel traditionele als nieuwe media die enthousiast zijn om hieraan te werken. Als jij al een basisconcept in gedachten hebt, werken we samen met jou om het om te zetten naar een concreet en ambitieus idee. Onze creatieve geesten zijn net als popcorn, ze worden enthousiast en knallen van ideeën wanneer ze aan de slag gaan!

Creatie

Yes! Dit is ons favoriete deel: het creatieproces. Een belangrijk moment, maar je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij beheersen de fijne kneepjes van het vak! We willen onze opdrachtgevers – jij dus – nu eenmaal verrassen met de beste content. Zowel het voorbereidende werk als de uiteindelijke uitvoering doen we op ons kantoor in Mijdrecht. Dat zorgt voor korte lijnen en versnelt het productieproces, zónder dat de kwaliteit van de video in gevaar komt.

Eindproduct

Dit is waar we het allemaal voor doen; het eindproduct! We leveren onze video's op in de hoogste kwaliteit, inclusief alle noodzakelijke bewerkingen zoals kleurcorrectie en audio-optimalisatie.

Distributie

En dan nu de leukste stap: de distributie. Bij elk platform hoort weer een ander geschikt format en daar is van tevoren goed over nagedacht. Van video’s voor YouTube en Vimeo tot content voor social platforms als Facebook, Instagram en Snapchat: laat het maar aan ons over om de content in de juiste codes en afmetingen te gieten.

Naast deze online platformen hebben we ook ervaring met het aanleveren van video’s bij de zenders van NPO, RTL, Talpa TV en BrandDeli. Last but zeker not least hebben bioscoopreclames in DCP in 5.1 ook geen geheimen meer voor ons.