Shorts en reels

Korte video's zijn net als popcorn: klein, makkelijk te consumeren en leuk om te delen!

‘Shorts’ en ‘Reels’ zijn tegenwoordig populaire functies op YouTube en Instagram waarmee gebruikers korte, verticale video’s kunnen maken en delen. Het belangrijkste verschil tussen beide is de maximale lengte van de video: Shorts zijn maximaal 60 seconden, terwijl Reels maximaal 30 seconden lang zijn.

Voor een kijker zijn deze korte video’s een geweldige manier om snel nieuwe interessante content te vinden en te consumeren, zonder dat je veel tijd hoeft te besteden aan het kijken van langere video’s.

Als bedrijf kunnen Shorts en Reels daarom een geweldige manier zijn om je publiek te bereiken en te vergroten. Shorts en Reels bieden de mogelijkheid om creatieve, korte video’s te maken die jouw merk en boodschap op een originele en effectieve manier presenteren. Dit kan leiden tot meer betrokkenheid, zichtbaarheid binnen nieuwe doelgroepen. 

Wil je ook profiteren van de voordelen van Shorts en Reels voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag met het maken van creatieve, korte video’s om jouw merk en boodschap op een originele en effectieve manier te presenteren.