Webserie

Online video's die vermaken, inspireren en het publiek betrekken bij jouw verhaal

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen webserie? Barst je van de creatieve ideeën, maar krijg je het niet rond? En heb je zin om je eigen product te laten knallen op video? Dan hebben we een match! We helpen je graag met een eigen webserie, oftewel webshow. Je kunt hierbij denken aan een online show die helemaal om jou draait. Die kan gaan over jou als persoon, maar ook om je producten te verduidelijken. Of wat dacht je van een combinatie? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Aan ons de taak om een vleugje van jouw persoonlijkheid te vangen in een knallende video. En wat is nu een video zonder bereik op social media? Knalt jouw hoofd al uit elkaar bij het idee dat je jouw video moet croppen op de diverse social platforms? Ho, stop. Wij weten precies wat we doen. Zo hebben we onder andere de zilveren play-button gerealiseerd van de webserie ‘Vraag het Google’, waarin we vragen van kijkers beantwoordden. Dat leverde Google Nederland maar liefst 140.000 abonnees op. Niet gek he? 

Wil je dat wij ook voor jou aan de slag gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Check ook ons ‘videomarketing’ product. Dan ben je gelijk verzekerd van meerdere afleveringen.

Onze projecten in beeld

youtube-video-thumbnail