Videomarketing

Eenmalig een bedrijfsfilm maken, dat kan iedereen. Maar een marketingstrategie is veel meer dan dat. Wil jij meer conversies? Via videomarketing is dit snel te bereiken. Een video zorgt voor meer herkenbaarheid bij je klant. Bovendien schatten je potentiële kopers je betrouwbaarder in als je gezicht erbij te zien is. Mensen kopen nu eenmaal van mensen, dus als jij video’s opneemt in je marketingstrategie, heb je een streepje voor op je concurrenten. 

Speciaal met deze gedachte in het achterhoofd bieden wij een videoproductie-abonnement aan. Hiermee ontvang je regelmatig nieuwe video’s voor jouw bedrijf. Je kunt kiezen voor één video, maar het is ook mogelijk om meerdere video’s per maand te ontvangen. En het mooiste is: wij monteren de video’s voor je én zorgen ervoor dat ze gereed zijn voor het gewenste platform.

Als je regelmatig video’s in je marketing gebruikt, dan ga je dit terugzien in de verkoop van je producten. Geen zin om dat allemaal zelf te doen? Dat snappen wij, dus we helpen je graag door dit proces voor je uit handen te nemen. Van de ontwikkeling van de scripts, tot de opnames en montage: wij denken met je mee.