We kunnen weer in het echt afspreken, maar op afstand werken heeft wel zo zijn voordelen. Op deze manier ben je nog toegankelijker voor meer mensen op jouw event of presentatie. Met een live registratie bereik je iedereen die fysiek niet aanwezig kan zijn. Op deze manier kan je toch op afstand je kennis delen en je netwerk onderhouden.

Wij beschikken over de middelen om je event te livestreamen op diverse platformen of social media. Vanzelfsprekend leveren wij alle professionele apparatuur en de professionele crew die daarvoor nodig is.

Natuurlijk nemen we alles ook op, zodat je de opname later nog kunt bekijken of wij er een aftermovie van kunnen maken. Ben jij dus op zoek naar een partner die je live evenement professioneel in beeld kan brengen? Neem dan contact met ons op.

Multicamera

Multicamera-registratie is dé manier jouw evenement vast te leggen en het publiek een meeslepende kijkervaring te bieden.

Livestream

Met een live registratie bereik je iedereen die fysiek niet aanwezig kan zijn. Op deze manier kan je toch op afstand je kennis delen en je netwerk onderhouden.

TV productie

Wij hebben jarenlange professionele ervaring in het produceren, creatief ontwikkelen én technisch begeleiden van livestreams.

Videostudio

Professionele studio huren voor een dag(deel) én op een strategische locatie?

Webinar

Het middel om jouw doelgroep te bereiken zonder een fysieke bijeenkomst te organiseren.

Bedrijfsvideo

AB Texel

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. A fringilla aliquam nunc in enim in tortor sed fringilla. Phasellus pellentesque nisl amet scelerisque. Eros amet massa arcu in ac. Augue convallis non eget nibh venenatis.