Napoleon Premium Fire

Napoleon Premium Fire een groot en succesvol merk vanuit Canada met 40 jaar ervaring in vuur. Afkomstig en zeer succesvol vanuit de BBQ wereld, heeft het merk een nieuw product geïntroduceerd: Elektrische sfeerhaarden. Napoleon vroeg Loyals Group om te helpen met nieuwe content voor de Europese markt. PPCRN verzorgde de video’s en fotografie.

We waren erg blij met die vraag, want de huidige content van dat moment was qua uitstraling alles behalve “onze” wereld qua interieur en huishouden. Om dit gevoel wel te bereiken hebben we bij twee influencers in Nederland shootdagen gehouden. Hier zijn video’s en foto’s genomen van diverse interieur settings met de Napoleon sfeerhaarden, bij de influencer thuis. Om het authentiek te houden hebben we zoveel mogelijk de influencer in beeld gebracht, gezien dit echt haar huis was en je dit kon voelen in de uitstraling.

Bereikt: Sinds de start van de campagne reageert de doelgroep erg goed op de nieuwe content, en bouwen we sterk aan het imago en bekendheid van Napoleon én hun succes met elektrische sfeerhaarden. Gemiddeld kijkt de doelgroep 80% van een video af, en is het bereik en clicks van de doelgroep boven verwachting. 

Resultaat

youtube-video-thumbnail