Smart Letselschade

Met meer dan 30 specialisten op het gebied van letselschade, heeft het bedrijf in Leiden een helder doel: Nummer 1 Letselschadepartij van Nederland worden. Met die stip op de horizon is authentieke content die mensen overtuigd om hier aan bij te dragen essentieel. Omdat het onderwerp zo emotioneel en persoonlijk beladen is, hebben we 3 uiteenlopende case video’s opgenomen in samenwerking met Loyals Group.

In deze video’s vertellen acteurs een waargebeurd verhaal van een cliënt. Van een ZZP-er die zijn werk nier meer kon uitvoeren, tot een magazijnmedewerker met een ernstig bedrijfsongeval. Aansluitend komt een échte Smart Letselschade collega in beeld, en vertelt hoe zij deze cliënt geholpen hebben om er weer bovenop te komen. Eindresultaat zijn informatieve video’s die goed de werkwijze en identiteit van Smart laten zien. Maar zeker ook overtuigingskracht hebben om potentieel cliënten aan te sporen om voor Smart te kiezen.

Bereikt: Het imago van Smart Letselschade is sterk verbeterd in opzicht van een professionele, kundige en authentieke partij. Daarnaast is het verkeer naar de website tot conversies enorm gestegen door de video’s. De doelgroep reageert goed op de inhoud, en kijkt dan ook meer dan de helft van een video af.

Resultaat

youtube-video-thumbnail
youtube-video-thumbnail
youtube-video-thumbnail